Canpure EDI

Canpure EDI

Elektrodionizacija (EDI) je proces, ki uporablja ionske izmenjevalne smole za absorpcijo ionov iz razredčenega vodnega toka in nato presnovane absorbirane ione skozi ionske izmenjevalne membrane v koncentratni vodni tok pod vplivom uporabljenega elektro polja. Postopek elektrodinizacije (EDI) ...

Podrobnosti izdelka

Serija Canpure CPS, S-EDI

 

Tehnologija

Elektrodionizacija (EDI) je proces, ki uporablja ionske izmenjevalne smole za absorpcijo ionov iz razredčenega vodnega toka in nato presnovane absorbirane ione skozi ionske izmenjevalne membrane v koncentratni vodni tok pod vplivom uporabljenega elektro polja. Postopek elektrodinizacije (EDI) lahko proizvedejo čisto čisto vodo brez uporabe kisline in baze za regeneracijo smole, kar nudi številne prednosti in koristi za okolje.

Prednost EDI
Stalni in avtomatski proces
Ni kemične regeneracije
Brez izpusta odpadne vode
Vecjo obnovo vode
Manjši tiskanje noge
Nižji stroški delovanja

Specifikacije

Canpure EDI

Posebne lastnosti

Običajni EDI modul se postavlja v resne težave s skaliranjem v toku koncentrata, ko je trdota dovajane vode večja od 1 ppm. Prenovljen S-EDI iz Canpure odpre novo obdobje tehnologije EDI, ki lahko dovede napajalno vodo s trdnostjo 10 ppm. S to tehnološko prenovo lahko EDI pridobi veliko večje tržne obsege, saj se lahko upravlja po enosmernih sistemih povratne osmoze in lahko zamenja obstoječe izmenjevalne naprave za ionsko izmenjavo, ki sledijo sistemom RO.

Trdota krme do 10 ppm
Brez solne injekcije koncentriranega toka
Brez recirkulacije koncentrata
Nizka obratovalna napetost in nizka poraba energije
Aplikacije
● Filtriranje vode za komunalno in pitno vodo
● bazeni in zdravilišča
● Predobdelava za reverzno osmozo ali nano filtracijo
● Voda iz odpadne vode
● Filtriranje kondenzacijske in hladilne vode

Sistemska fotografija

Canpure EDI factory

Canpure EDI China


Če se boste posvetovali z informacijami o canpure edi iz takšne tovarne na Kitajskem, Guangzhou Jieming čistilne opreme za opremo, Ltd je vedno na vašo službo.

Povpraševanje