REZERVNI SISTEM OSMOZA ZA STANOVANJE

REZERVNI SISTEM OSMOZA ZA STANOVANJE

O filteru za čiščenje: 1. Prva faza: PPF PPF je filter za predobdelavo domačega čistilnega sredstva. To je prvi korak za čiščenje surove vode, ki lahko filtrira pesek, glino, rjo in plavajočo snov. 2. Druga stopnja: filter UDF z aktivnim ogljem ima visoko adsorpcijo, ki ...

Podrobnosti izdelka

O filteru za čiščenje:

 

1.      Prva faza: PPF

PPF je filter za predobdelavo domačega čistilnega sredstva. To je prvi korak za čiščenje surove vode, ki lahko filtrira pesek, glino, rjo in plavajočo snov.

 

2.      Druga faza: UDF

Filtri z aktivnim ogljem imajo visoko adsorpcijo, ki lahko odstranijo preostali klorid, barvo, vonj in organsko snov.

 

3.      Tretja faza: filter CTO

KTO lahko adsorbira težki kovinski ion vode. To je nadaljnja obdelava za fazo UDF, ki lahko nadalje odstrani preostali klorid, barvo, vonj in organsko snov.

 

4.      Četrta faza: RO membrana

Odprtina reverzne osmozne membrane je 0,0001um. Z vodo lahko odstranite bakterijo, virus, težko kovino in organsko snov v vodi.

 

5.      Peta faza: T33

T33 lahko še bolj odstrani vonj, poveča vsebnost kisika in zavira rast bakterij.

 

6.      Šest stopenj: filter iz mineralnega kamna

Obračanje navadne vode v svežo mineralno vodo z absorbiranjem in odstranitvijo številnih škodljivih snovi, kot so težke kovine in vakterialne. Ta kamen, ki se odvzame od dna morja na globinah od 300 do 500 metrov, spremeni vodo alkalne vode z reakcijo, ki spreminja ion.

 

Redno zamenjajte filter, da vzdržujete čisto in čisto vodo.

Ime filtra

Priporočen nadomestni cikel

PPF

3-6 mesecev

UDF

5-10 mesecev

CTO

4-9 mesecev

RO

12-24 mesecev

UDF

5-10 mesecev

MSF

5-10 mesecev


Če se boste posvetovali z informacijami o stanovanjskem sistemu reverzne osmoze iz takšne tovarne na Kitajskem, Guangzhou Jieming čistilne naprave za vodo, Ltd je vedno na vaši službi.

Povpraševanje